CVDO Thuishulp

Voordelen van dienstencheques

Op fiscaal vlak is de aankoop van dienstencheques voordelig: per jaar heeft u recht op een fiscaal voordeel van 30% op de eerste 163 aangekochte dienstencheques per persoon. Elk jaar in maart bezorgt Sodexo u hiervoor een brief om bij uw belastingaangifte te voegen.

Inschrijven dienstencheques

De meest eenvoudige werkwijze is dat wij dit voor u doen. Contacteer ons, vermeld uw rijksregisternummer, bankrekeningnummer, telefoonnummer en emailadres. Wij helpen u graag verder.

U kan dit uiteraard ook zelf doen via de site van Sodexo.

Bestellen dienstencheques

Dienstencheques dienen bij Sodexo besteld te worden, CVDO Thuishulp is dan ook niet verantwoordelijk hiervoor.

Elektronische dienstencheques

Binnen de 24u ontvangt u een mailtje van Sodexo met uw gebruikersnummer (12 cijfers), het bankrekeningnummer en uw logingegevens (bewaar dit!).

Vervolgens doet u een overschrijving van minimum 10 dienstencheques (€ 90) op het rekeningnummer van Sodexo, met als mededeling uw gebruikersnummer. Elektronische cheques worden de dag na uw betaling ter beschikking gesteld in uw elektronische portefeuille.

Rekeningnummer Sodexo Vlaams gewest: BE41 0017 7246 2610

Voordelen elektronische cheques

Kan ik overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques?

Overschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques is eenvoudig en volledig gratis. Het enige wat u moet doen, is enkele gegevens invullen op de website van Sodexo. U gaat als volgt te werk:

 • Surf naar https://extranet.dienstencheques-vlaanderen.be/
 • Voer uw login en paswoord in.
 • Klik op de rubriek 'Persoonsgegevens', links bovenaan op de homepagina.
 • Klik op 'De gegevens wijzigen'.
 • Onder de rubriek 'Veranderen van betaalmiddel', kiest u voor elektronisch.
 • Kijk het telefoonnummer na. Dit is immers het nummer waarmee de huishoudhulp de gepresteerde uren zal inbellen. Het nummer moet zeker ingevuld zijn.
 • Klik op 'Opslaan'.
 • De verwerking duurt een dag. U zal dus vanaf de volgende dag, bij de betaling van een nieuwe hoeveelheid dienstencheques, over elektronische dienstencheques in uw portefeuille beschikken.

U kan het type dienstencheques ook wijzigen door te bellen naar de klantendienst van Sodexo: 02/401.31.30

Papieren dienstencheques

U ontvangt ten laatste 2 weken na uw inschrijving een brief van Sodexo met uw gebruikersnummer (12 cijfers) en het bankrekeningnummer. Vervolgens doet u een overschrijving van minimum 10 dienstencheques (€90) op het vermelde rekeningnummer, met als mededeling uw gebruikersnummer. Na 3 dagen ontvangt u thuis uw dienstencheques op uw naam.

Rekeningnummer Sodexo Vlaams gewest: BE41 0017 7246 2610

Aankondigingen

COVID19 

Via de onderstaande link van Sodexo willen wij u enkele belangrijke voorschriften meegeven waar u rekening mee moet houden om uw huishoudhulp in alle veiligheid zijn of haar werk te laten uitvoeren. Het is in ieders belang dat deze maatregelen nauwgezet worden opgevolgd.

Dankjewel voor uw medewerking!
https://t.info.sodexobenefits.be/…/…/1350530/2659300762.html

 

SLUITINGSDAGEN 2020

 • 11/11/2020: Wapenstilstand
 • 24/12/2020: Feestdag van 01/11/2020 (Allerheiligen)
 • 25/12/2020: Kerstmis
 • 28/12/2020-31/12/2020: verlof